FUTURO CUSTOM DIAL POLVITUKI KOMPRESSIOLLA 1 KPL

47,00 € (47,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Säädettävä polvituki kompressiotyynyllä. Polvituki on suunniteltu helpottamaan kondromalasian ja polven jännetulehduksen oireita. Polvituen kompressio (geelityyny) kohdistuu polven jänteeseen tarkasti ja sen puristusta voidaan säädellä yksilöllisesti. Polvituella voidaan ehkäistä vammojen syntymistä tai uusiutumista. Ihoystävällinen, hengittävä materiaali. Yksi koko (polvenympärys 17,8-35,6 cm).

Tuotteen käyttö

Käyttöohje pakkauksessa. Aseta polvituki polvilumpion alapuolelle niin, että geelityyny asettuu polvilumpion alla olevaan jänteeseen. Lisää kompression voimakkuutta säätämällä nuppia. Vapauta kiinnitysmekanismi vastapäivään. Pese tuki käsin 30 asteisessa vedessä.

Tuotteen koostumus

Nylon, polyurethane foam, polyester.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FUTURO CUSTOM DIAL POLVITUKI KOMPRESSIOLLA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.