FRUCTOLAX VAHVA TUPLATEHO TABL 12 KPL

14,00 € (1,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen, nieltävä hedelmäkuitutabletti suolen toimintaa helpottamaan. Runsaskuituinen Fructolax Vahva Tuplateho sisältää raparperia, viikunaa, tamarindia ja kuminaa. Nopeatehoinen vaikutus alkaa noin 6-8 tunnin kuluessa tabletin nauttimisesta. Vegaaninen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti iltaisin ison vesilasillisen kanssa. Ei jatkuvaan tai pitkäaikaiseen käyttöön. Raskauden tai imetyksen aikana käytä tuotetta lääkärin harkinnan mukaan. Ei alle 12-vuotiaille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: raparperin kuivauute 633mg, guarkumijauhe 18,6 mg, viikunajauhe 5 mg, tamarindin kuivauute 5mg, kuminan kuivauute 50mg. Ainesosat: standardoitu raparperin kuivauute (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baillon), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, arabikumi), kuminan kuivauute (Carum carvi L.), guarkumijauhe(Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub.), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine( magnesiumstearaatti), tamarindin kuivauute (Tamarindus indica L.), viikunajauhe(Ficus carica L.), väriaine (klorofylli- ja klorofylliinikuparikompleksit).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FRUCTOLAX VAHVA TUPLATEHO TABL 12 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.