FRUCTOLAX HELPOTUS SOFT HEDELMÄKUUTIO 12 KPL

11,80 € (0,98 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen hedelmäkuitutiiviste tukemaan säännöllistä suolentoimintaa. Fructolax Helpotus Soft hedelmäkuutiot sisältävät normaalia suolentoimintaa tukevia, luonnollisia ainesosia hedelmistä ja kuiduista, kuten viikunaa, raparperia ja tamarindia. Fructolax helpotus on hellävarainen, mutta tehokas. Gluteeniton, laktoositon. Säilöntäaineeton. Vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kuutio iltaisin ison vesilasillisen kera. Pureskele kuutio hyvin ennen nielemistä. Illalla otetun kuuution laksatiivinen vaikutus alkaa aamulla. Ei jatkuvaan tai pitkäaikaiseen käyttöön. Raskauden tai imetyksen aikana käytä tuotetta lääkärin harkinnan mukaan. Ei alle 12-vuotiaille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kuutio sisältää: viikuna 7,35 g, vehnäsiirappi, raparperi 496 mg, guarkumi 400 mg, tamarindin hedelmämalto 400 mg, taatelitiiviste 200 mg. Aineosat: viikuna (Ficus carica L.), vehnäsiirappi, raparperi (Rheum sp.), glyseroli, guarkumi (Cyamopsis tetragonolobus), tamarindin hedelmämalto (Tamarindus indica L.), taatelitiiviste (Phoenix dactylifera L.), viikuna-aromi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FRUCTOLAX HELPOTUS SOFT HEDELMÄKUUTIO 12 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.