FRIO KYLMÄPAKKAUS ISO 140X180MM 1 KPL

39,40 € (39,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Frio-kylmäpakkaus insuliinien päivänaikaiseen kuljetukseen tai matkalle mukaan. Frio-kylmäpakkaus pitää insuliinin turvassa kuumuudelta. Pakkaus aktivoidaan kylmällä vedellä ja se pitää insuliinin lämpötilan alle 25 asteessa vähintään 45 tunnin ajan, jopa helteisissä olosuhteissa. Kylmäpakkausta voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Kylmäpakkauksen toiminta perustuu haihtumiseen ja pakkauksen tulee saada "hengittää" toimiakseen moitteettomasti. Pakkauksessa on mukana Cambrelle-kuljetuspussi, joka soveltuu parhaiten aktivoidun kylmäpakkauksen kuljettamiseen ja suojaksi.

Tuotteen käyttö

Kylmäpakkaus aktivoidaan upottamalla pakkaus mahdollisimman kylmään veteen 5-18 minuutiksi. Friossa olevat geelikiteet turpoavat ja geeliytyvät. Kylmäpussin tulee olla rakenteeltaan taipuisa liottamisen jälkeen. Tarkista että geelikiteet ovat levittyneet tasaisesti koko pussin pinta-alalle, hiero tarvittaessa varovaisesti geelin leviämiseksi. Pyyhi kylmäpakkaus kuivaksi ja anna kuivahtaa noin 10 minuuttia. Koska geeli imee itseensä nestettä kylmäpakkauksen pintakankaasta, saattaa kylmäpakkaus vielä vedestä poistamisen jälkeen jatkaa laajenemistaan. Laita insuliini aktivoituun kylmäpakkaukseen ja aseta pakkaus Cambrelle-kuljetuspussiin. Huomioi, että laittaessasi lääkkeet kylmäpussiin, niiden on oltava valmiiksi jäähdytettyjä valmistajan suosittamaan säilytyslämpötilaan. Älä pidä aktivoitua kylmäpakkausta ilma- tai vesitiiviissä pakkauksessa, sillä Frion toiminta perustuu hahtumiseen ja sen tulee "hengittää" toimiakseen oikein. Kun Frioa ei käytetä, ota se pois kuljetuspussista ja anna kuivua, kunnes geeli on muuttunut kiteiseksi. Pussia kannattaa ravistaa muutaman kerran kuivumisen aikana, jotta kiteet pysyvät irtonaisina. Kylmäpakkaus saattaa päästää hieman väriä aktivoituna. Ei sovi jääkaappilämpötilassa säilytettävien tuotteiden kuljettamiseen tai säilyttämiseen.

Tuotteen koostumus

Materiaali: polycotton. Sisältö: geelikiteet (myrkyttömiä).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FRIO KYLMÄPAKKAUS ISO 140X180MM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.