FRESUBIN ENERGY DRINK NESTE, TÄYDENNYSRAVINTOVALMISTE MUSTAHERUKKA 4 X 200 ML

10,40 € (13,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Energiapitoinen ravintojuoma ilman kuitua. Täysipainoinen Fresubin energy DRINK sopii henkilöille, joilla on lisääntynyt energiantarve, kuten ikääntyneet. Gluteeniton. Vähälaktoosinen. Makuina: mustaherukka, cappuccino, mansikka, trooppiset hedelmät ja vanilja.

Tuotteen käyttö

Täydentävään ravitsemukseen 2-3 pulloa vuorokaudessa ja täydelliseen ravitsemukseen 5-7 pulloa vuorokaudessa. Valmistetta tulee käyttää vain terveydenhoitohenkilökunnan ohjauksessa. Käytetään joko täydentävään tai täydelliseen ravitsemukseen. Nautittava hitaasti. Ravistettava ennen käyttöä. Ei sovi alle 1-vuotiaille lapsille. Avattu pullo säilyy jääkaapissa vuorokauden.

Tuotteen koostumus

Ainesosat: Vesi, maltodekstriini, maitoproteiini, kasviöljyt, sakkaroosi, aromiaineet, happamuudensäätöaineet (E 330, E 530), emulgointiaineet (soijalesitiini, E 471), kivennäis- ja hivenaineet, vitamiinit ja muut ravintoaineet. Lisäksi mansikanmakuisessa: glukoosia. Katso ravintosisältö pakkausselosteesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FRESUBIN ENERGY DRINK NESTE, TÄYDENNYSRAVINTOVALMISTE MUSTAHERUKKA 4 X 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.