FOSFOSER MEMORY KAPS 90 KPL

5/5
51,00 € (0,57 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Fosfolipideja sisältävä valmiste. Fosfoser Memory sisältää fosfolipideja, kuten fosfatidylseriiniä, fosfatidihappoa ja soijafosfolipidejä. Fosfatidylseriini on aivojen yleisin fosfolipidi, jota on luonnostaan aivosolujen solukalvossa. Iän myötä sen määrä vähenee. Fosfoser Memoryn käytöstä voi hyötyä etenkin opiskelijat, henkisen työn tekijät ja ikääntyvät. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 kapselia päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: soijafosfolipidit 480-1440 mg, joista fosfatidylseriiniä 100-300 mg ja fosfatidihappoa 100-300 mg. Aineosat: soijafosfolipidit, MCT-öljy, liivate*, kosteudensäilyttäjä (E422)*, väri (E172)*. *kapselin kuori.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä tuote muistin tueksi
Auttaa jaksamisessa ja mielestäni toimii, muistaa paremmin ja esim. tenteissä pärjääminen parani

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FOSFOSER MEMORY KAPS 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.