FOODIN KURKUMA 100 G

4,90 € (49,00 €/KG)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Kurkuma on aasialaisessa ruoassa runsaasti käytetty mauste, jossa on hieno aromaattinen maku ja kukkainen tuoksu. Foodinin kurkuma sopii mausteeksi niin kala- ja kanaruokiin kuin kasviksillekin; kesäkurpitsalle, pinaatille ja juureksille. Kurkuma tuo maun lisäksi ruokaan myös kauniita syvän keltaisia sävyjä.

Tuotteen käyttö

Kurkuma on osa curry-maustesekoituksia, ja se sopii hyvin riisi- ja linssiruokiin sekä kanan ja kalan kaveriksi. Ennen käyttöä hauduta kurkumaa kevyellä lämmössä öljyssä tai voissa noin kymmenisen minuuttia. Haudutus vähentää kurkuman kirpeyttä ja samalla voimistaa kurkuman makua.

Tuotteen koostumus

Luomutuotettu kurkuma. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä tai manteleista (samassa tilassa käsitelty pähkinää ja mantelia).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FOODIN KURKUMA 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.