FOODIN INKIVÄÄRIJAUHE 100 G

5/5
6,30 € (63,00 €/KG)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Inkiväärin avulla luot keittiöösi ihanan itämaisen tuulahduksen. Foodinin herkullinen, lämmittävä ja hieman tulinen inkiväärijauhe sopii monenlaisiin ruokiin ja leivonnaisiin. Inkiväärillä maustuvat niin suolaiset kuin makeatkin herkut, ja se sopii myös juomien tai smoothieiden valmistukseen.

Tuotteen käyttö

Käytä ruoanlaittoon ja leivontaan ja kokeile esimerkiksi raakasuklaassa tai smoothiessa. Inkiväärillä maustat ja raikastat niin suolaiset, itämaiset ruoat kuin makeisetkin. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät.

Tuotteen koostumus

Luomutuotettu inkiväärijauhe. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä tai manteleista (samassa tilassa käsitelty pähkinää ja mantelia).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Namia puuron kanssa =)
-

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FOODIN INKIVÄÄRIJAUHE 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.