FOODIN GOJI-MARJA 150 G

5/5

Special Price 8,80 €

Hinta: 11,00 €

(58,66 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Foodinin goji-marjat kasvavat n. 3000 m merenpinnan yläpuolella Tiibetin syrjäisellä alueella. Puhdas ympäristö, korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus takaavat marjojen herkullisen maun. Nauti goji-marjoja sellaisenaan tai käytä osana evässekoituksia tai leivontaa.

Tuotteen käyttö

Goji-marjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Goji-marjat sopivat käytettäväksi myös keittoihin ja kastikkeisiin tuomaan makua ja ravinteikkuutta.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 391 kcal, proteiini 13 g, hiilihydraatit 67 g, rasva 1 g, ravintokuitu 11 g. Ainesosat: luomutuotettu goji-marja. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä tai manteleista (samassa tilassa käsitelty pähkinää ja mantelia).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Goji Hyvää.
Marjapuuron kanssa superhyvää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FOODIN GOJI-MARJA 150 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.