FLUX PRO CHLORHEXIDINE SUUVESI 250 ML

6,20 € (24,80 €/L)
TAI

Tuotetieto

Suuvesi lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi ienongelmissa. Flux Pro Chlorhexidine sisältää korkean fluoripitoisuuden (0,2%) lisäksi antibakteerista klooriheksidiiniä 0,12%. Korkea fluoripitoisuus vahvistaa hammaskiillettä ja estää karieksen muodostumista. Raikas viileän mintun maku. Alkoholiton.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaat ja huuhtele suu huolellisesti vedellä. Purskuta 10 ml suuvettä kaksi kertaa päivässä noin minuutin ajan ja sylje pois, älä niele suuvettä. Käytä suuvettä 10-14 päivän ajan tai noudata hammaslääkärin suositusta. Tuote sisältää klooriheksidiiniä ja saattaa aiheuttaa hampaiden ja kielen värjäytymistä. Puristamalla pulloa kerran, saat oikean määrän (10 ml) nestettä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, chlorhexidine digluconate (0,12%), sodium fluoride 2 mg/ml=910 ppm F), citric acid, potassium acesulfame.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FLUX PRO CHLORHEXIDINE SUUVESI 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.