FLUX ORIGINAL COOLMINT SUUVESI 500 ML

8,40 € (16,80 €/L)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan mintun makuinen fluorisuuvesi täydentämään suun puhdistusta, kun kariesriski on kohonnut. Flux Original Coolmint -suuveden korkea fluoripitoisuus (0,2% NaF) vahvistaa hampaita ja ehkäisee reikiintymistä. Alkoholittoman koostumuksen ansiosta tuote sopii myös herkkäsuisille. Kätevä puristettava pullo takaa tarkan annostelun.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille: 1-2 kertaa vuorokaudessa 10 ml suuvettä purskutellaan suussa 1 minuutin ajan ja syljetään pois. Tuotetta ei saa niellä. Suuveden annostelu on helppoa annostelukorkin ansiosta, paina pulloa kevyesti, jolloin annostelijaan tulee tarvittava määrä (10 ml) suuvettä.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, xylitol, polysorbate 80, sodium fluoride, citric acid, potassium sorbate, sodium saccharinat, aroma, CI42051.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FLUX ORIGINAL COOLMINT SUUVESI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.