FLUX DRY MOUTH SUUVESI 500 ML

12,30 € (24,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kuivan suun alkoholiton fluorisuuvesi täydentämään hampaiden puhdistusta. Syljeneritystä aktivoivan Flux Dry Mouth suuveden korkea fluoripitoisuus auttaa ylläpitämään hampaiden mineralisaatiota ja ehkäisee siten reikiintymistä ja ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen. Monet lääkkeet ja sairaudet sekä hoidot saattavat aiheuttaa suun kuivuutta, joka hoitamattomana altistaa hampaiden reikiintymiselle. Flux Dry Mouth fluorisuuveden sisältämät ainesosat lievittävät kuivan suun oireita. Allantoiini kosteuttaa, kamomilla rauhoittaa ja hellävaraisen korkea viskositeetti takaa miellyttävän purskuttelun. Kätevä puristettava pullo takaa tarkan annostelun. Makuna mieto mansikka-minttu. Alkoholiton.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 10 ml 1-2 kertaa päivässä. Paina pulloa tasaisesti, jolloin annostelijaan tulee 10 ml liuosta. Purskuttele liuosta suussa 1 minuutin ajan ja sylkäise pois. Älä niele. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, sorbitol, xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, maltodextrin, Chamomilla recutita flower extract, hydroxyethylcellulose, sodium fluoride 0,2 %, potassium sorbate, allantoin, aroma (incl. Optiflow 0,2 %), citric acid.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FLUX DRY MOUTH SUUVESI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.