FIILUS NAPERO DROPS +D3 TIPAT 7 ML

3/5
7,80 € (1114,29 €/L)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteeri +D3-vitamiinivalmiste vauvoille, lapsille sekä aikuisille. Fiilus Napero +D3 tipat sisältää paljon tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja D-vitamiinia tukemaan vastustuskykyä. D-vitamiini edistää tutkitusti normaalia vastustuskykyä ja ylläpitää luuston ja hampaiden hyvinvointia. Neutraalin makuinen tippavalmiste on helppo tarjota lapselle sellaisenaan tai mehuun tai ruokaan sekoitettuna. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 tippaa kerran päivässä annosteltuna lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Säilyy huoneenlämmössä avattuna 4 viikkoa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 5 miljardia (5x10^9). Ainesosat: kookos/palmuöljy, Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D3–vitamiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Sopinut molemmille lapsille
Molemmat lapset syöneet vauvasta asti. Ei vatsaongelmia ja esikoinen edelleen haluaa tätä kun näkee että vauvalle annetaan, vaikka hänellä on jo eri D-vitamiini käytössä.
Meillä vatsa meni vauvalla sekaisin
Kaksi kertaa eri ikäisenä kokeiltu vauvalle ja molemmilla kerroilla vatsa mennyt tosi löysäksi.
Mainio tuote
Hyvän makuinen, maistuu hyvin vauvalle. Paras hinta-laatusuhde, edullisempi kuin muut maitohappobakteeri/D-vitamiinitipat.
Vauva ja äiti tykkäävät.
Maistuu kookokselta. Sopinut meille hyvin.
Maistuu kookokselta
Pahanmakuinen, todella vahva kookoksen maku. En anna vauvalle.
Ärsyttää vatsaa voimakkaasti
Ärsyttää lapsen vatsaa voimakkaasti
FIILUS NAPERO TIPAT +D3
Pahanmakuinen

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FIILUS NAPERO DROPS +D3 TIPAT 7 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.