FIILUS ARKEEN NEUTRAALI KAPSELI 30 KPL

4/5
11,50 € (0,38 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille, sopii jokapäiväiseen käyttöön. Fiilus Arkeen neutraali kapseli sisältää paljon tutkittujen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Valmiste ei sisällä ylimääräisiä makeutusaineita, joten sopii myös esimerkiksi FODMAP ruokavaliota noudattavalle henkilölle. Kasviperäinen kapseli. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa esim. veteen, mehuun tai maitoon. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 1 miljardi (1x10^9) bakteeria, Bifidobacterium lactis 1 miljardi (1x10^9) bakteeria. Ainesosat: täyteaine (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus GG, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (titaanidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä ja riittoisa maitohappobakteeri
Kapselit riittävät hyvin kuukaudeksi niin ei tarvitse 2 vko välein ravata apteekissa. Hinta saisi olla näin työttömän näkökulmasta pikkasen (7-8 €) edullisempi, mutta minkäs teet kun kyseessä kotimainen tuotemerkki.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FIILUS ARKEEN NEUTRAALI KAPSELI 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.