FERTI-LILY HEDELMÖITYSKUPPI 1 KPL

47,00 € (47,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ferti Lily -hedelmöityskuppi on suunniteltu ohjaamaan mahdollisimman paljon siittiöitä kohdunkaulaan ja suurentamaan näin kohdun kaulaan pääsevien siittiöiden määrää. Siittiöt ovat suojassa Ferti Lily -kupin sisällä, jolloin ne altistuvat vähemmän emättimen vahingolliselle happamuudelle. Ferti-Lily auttaa pariskuntia saattamaan raskauden alkuun kotona. Ferti Lily -hedelmöityskuppi on helppo asettaa sormilla emättimeen yhdynnän jälkeen. Se on valmistettu pehmeästä, joustavasta lääketieteellisestä silikonista, ja sen asettaminen, käyttö ja poistaminen on miellyttävää. 

Tuotteen käyttö

Aseta kuppi emättimeen yhdynnän jälkeen. Käännä kuppi ennen asettamista. Pidä kuppia paikallaan 20 min-1 tunti. Pese kuppi käytön jälkeen. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä huoneenlämmössä käyttökertojen välillä.

Tuotteen koostumus

100% lääketieteellinen silikoni.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FERTI-LILY HEDELMÖITYSKUPPI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.