FERRODAN FE2+ 50 MG TABL 120 KPL

5/5
12,80 € (0,11 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti päivittäiseen käyttöön. Ferrodan Fe2+ 50 mg on hellävarainen rautatabletti, joka vapauttaa rautaa ja C-vitamiinia noin kuuden tunnin ajan. Valmisteen voi ottaa ruokailun yhteydessä tai tyhjään vatsaan. Rauta edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapenkuljetusta elimistössä. Lisäksi valmisteen C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. Laktoositon ja gluteeniton. Vegaaninen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Lapsille lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan. Niele tabletti veden kera tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyvävalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: rauta(II)bisglysinaatti, resp. Fe++ 50 mg (357 %*), C-vitamiini 50 mg (63 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: rautabisglysinaatti, täyteaineet hydroksipropyylimetyyliselluloosa, selluloosa, L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet polyvinyylialkoholi, kaliumkarbonaatti, polyetyleeniglykoli, talkki, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, värit rautaoksidit.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä hinta-laatusuhteeltaan
Reilu määrä hintaansa nähden. Hyvä rautalisä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FERRODAN FE2+ 50 MG TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.