FERRODAN FE2+ 100 MG TABL 60 KPL

5/5
8,20 € (0,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkävaikutteinen ja vahva rauta-C-vitamiinivalmiste. Ferrodan Fe2+ 100 mg on hellävarainen rautatabletti, joka vapauttaa rautaa ja C-vitamiinia noin kuuden tunnin ajan. Valmisteen voi ottaa ruokailun yhteydessä tai tyhjään vatsaan. Rauta edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapenkuljetusta elimistössä. Lisäksi valmisteen C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Vegaaninen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Niele tabletti veden kera tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyvävalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: rauta(II)bisglysinaatti, resp. Fe++ 100 mg (714 %), C-vitamiini 50 mg (63 %). Ainesosat: Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), värit (titaanioksidi, rautaoksidi). % -osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (12)

hyvä tuote
Käytin ensin 100mg vatsa ei tykännyt nyt otan vain puolikkaan tabletin eikä mitään oireita. Vatsa ystävällinen. Otan lääkken iltaisin 2h iltapalan jälkeen suosittelen.
Imeytyy
+Imeytyy, kun ottaa yötä vasten C-vitamiinipitoisen juoman kera.

-Isompi määrä aiheuttaa suolisto-oireita. Lisäksi käytön alussa parina päivänä päänsärkyä, ja pitkäaikaisessa käytössä kasvoilla akneoireita, ensin punaisia näppyjä nenän molemmin puolin, myöhemmin koko kasvoilla.
Ferrodan Fe++
Ei ikävä kyllä sopinut alkuunkaan, vatsa todella kipeä ja sekaisin tästä tuotteesta. Ei ollut vatsaystävällinen minun kohdallani.
Suosittelen herkkävatsaisille. Tehokas ja edullinen
Sopii herkkä vatsaisille.
Suosittelen
Ainut rautavalmiste joka ei ärsyttänyt vatsaani 60 kpl paketin käytin vielä on syötävä 30 kpl. Suosittelen herkkävatsaisille.
Paras rautavalmiste!
Erinomainen tuote! Ensimmäinen kokeilemani rautavalmiste, joka ei kipeytä vatsaa mutta nostaa ferritiiniarvoja tehokkaasti. Lisäksi edullinen. Minulle sopi vaikka kärsin IBS:stä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
Suosittelen!
Vatsaystävällinen ja tehokas valmiste sekä myös edullinen!
Ei sovi minulle
Vatsa sekaisin. Tuotteessa ei ole muuten mitään vikaa. Ehkä ei vain sovi IBS- sairastavalle.
Ensimmäinen tuote joka toimii
Toimii ja mikä parasta ei ärsytä vatsaa
Toimii erinomaisesti :]
Minulla todettiin erittäin matala ferritiini, minkä vuoksi piti alkaa etsiä rautavalmistetta, joka olisi tehokas mutta hellä vatsalle. Ennen valmisteen hankintaa luin ihmisten rautalisäkokemuksista netissä, ja lukemani perusteella ostin tämän tuotteen. En ollut koskaan aiemmin ottanut lisärautaa, joten jännitti, aiheuttaisiko tuote vatsaongelmia.
Nyt voin ilokseni todeta, että tuote on toiminut alusta asti todella hyvin - mitään häiritsevää vatsaongelmaa ei ole ilmaantunut! Lisäksi ferritiiniarvoni on lähtenyt selkeään nousuun. Kuuri jatkuu hyvillä mielin.
Vinkki: Omalla kohdallani on toiminut se, että otan tabletin aina jonkin verran iltapalan jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa, minkä veikkaan buustaavan sen tehoa. Tabletti pääsee imeytymään rauhassa.
Ei ärsytä vatsaa
Olen käyttänyt näitä jo kauan, eikä minulle ole tullut mitään vatsaoireita. Ainoa yhtä hellävarainen on ollut Obsidan, mutta se on kaksinverroin kalliimpi. Hyvä tuote, ja hyvä, että olette ottanut valikoimiinne.
Loistava tuote!
Ensimmäinen apteekista saatava rautavalmiste, joka lupaustensa mukaisesti on oikeasti hellävarainen vatsalle.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FERRODAN FE2+ 100 MG TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.