FEMIWELL TABL 60 KPL

19,20 € (0,32 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Soija-puna-apila-E-vitamiinivalmiste naiselliseen hyvinvointiin. Femiwell sisältää soijaa, jonka isoflavonit ovat kasviestrogeeneja. Valmisteen E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä. Vegaaninen. Femiwell on GMO-vapaasta eli ei-geenimuunnellusta soijasta tehty valmiste. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: soijaflavonoidit 50 mg, puna-apilauute 28 mg, E-vitamiini 10 mg (83 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: soijaisoflavonivalmiste, paakkuuntumisenestoaineet (E460, E468, E551), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, puna-apilauute, pintakäsittelyaine (E470b).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FEMIWELL TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.