FEMISAN LIUKASTUSGEELI 75 G

11,90 € (158,67 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Vesipohjainen liukastusgeeli lisäämään tai korvaamaan intiimialueiden kosteutta. Femisan helpottaa kuivista limakalvoista johtuvia yhdyntävaikeuksia. Tuote on tahraamaton ja se sisältää veteen hyvin liukenevia kasviöljyjä, joten se on helppo pestä pois. Sopii käytettäväksi kaikenlaisten kondomien kanssa. Voidaan käyttää myös toimenpidevälineiden liukastamiseen, esim. mitattaessa kuumetta peräaukosta. Hajusteeton ja väriaineeton.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, sodium phoshate, hydroxyethylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, panthenol, saccharide isomerate, sodium hydroxymethylglycinate, allantoin, disodium phoshate.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FEMISAN LIUKASTUSGEELI 75 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.