FEMARELLE 40+ REJUVENATE KAPS 56 KPL

5/5
32,20 € (0,58 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

B-vitamiini-soijauutevalmiste, joka on suunnattu noin 40-vuotiaille naisille. Femarelle 40+ Rejuvenate sisältää B2-vitamiinia (riboflaviini), joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Valmisteen biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee hermoston toimintaa sekä on hyväksi hiuksille ja iholle. Femarelle Rejuvenate sisältää myös paljon tutkittua ja käytettyä fermentoitua soijaa sekä pellavansiemenuutetta. Ihanteellinen sinulle yli 40-vuotias nainen, jos kaipaat helpotusta esivaihdevuosioireisiin, väsymykseen ja uupumukseen ruuhkavuosissa tai jos hiukset tai iho kaipaavat elinvoimaa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli kaksi kertaa vuorokaudessa, aamulla ja illalla. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei raskaana oleville eikä imettäville. Ei lapsille eikä lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: DT56a-Glycine max (fermentoitu soijauute) 644 mg, pellavansiemenuute 100 mg, riboflaviini (B2-vitamiini) 2 mg (143 %*), biotiini 200 mikrog (400 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: fermentoitu soijauute, liivate (peräisin naudasta), pellanvansiemenuute, riboflaviini, biotiini.

 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erinomainen
Nukkunut pitkästä aikaa heräämättä. Paljon energisempi olo. Jaksaa vielä työpäivän jälkeenkin puuhailla.
Loistava
Tosi hyvin auttoi parantamaan unen laatua -ei enää yhtä paljon aamuyön heräämisiä. On myös paljon virkeämpi olo.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: FEMARELLE 40+ REJUVENATE KAPS 56 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.