EYE Q KAPS 180 KPL

47,00 € (0,26 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kala- ja jättihelokkiöljykapseli, joka sisältää luontaisia omega-3- ja omega-6-öljyjä kuten EPA:a, DHA:ta ja GLA:ta. Tuote on suunniteltu sekä nuorille että ikääntyville aivoille ja silmille, mm. kalaöljyn DHA edistää aivojen ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. 6 kapselia päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan välttämättömien rasvahappojen määrän täydentämiseksi. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai farmaseutin kanssa, jos olet raskaana, käytät jotain lääkettä tai sinulla on jokin sairaus. Älä käytä tuotetta, jos verenhyytymisesi on heikentynyt. Varoen kala-allergikolle. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-6 kapselia sisältää: omega-3-rasvahappoja (kalaöljy) 800-2400 mg, josta EPA:a 186-558 mg ja DHA:ta 58-174 mg, omega-6-rasvahappoja (jättihelokkiöljy) 200-600 mg, josta GLA:ta 20-60 mg. Ainesosat: kalaöljy, kapselin kuori (liivate peräisin naudasta, kosteudensäilyttäjä glyseroli, puhdistettu vesi), jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), antioksidantti: alfatokoferoli (GMO-vapaasta IP-soijasta).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EYE Q KAPS 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.