EYE Q CHEWS MANSIKANMAKUINEN PURUKAPS 180 KPL

5/5
47,00 € (0,26 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mansikanmakuinen kala- ja jättihelokkiöljyvalmiste lapsille ja aikuisille. Tuote sisältää luontaisia omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, kuten GLA:ta, EPA:a ja DHA:ta. Etenkin DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta. Hyvänmakuinen, pureskeltava kapseli ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai aromiaineita. Makeutettu ksylitolilla. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. 6 kapselia päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan välttämättömien rasvahappojen määrän täydentämiseksi. Ei alle 3-vuotiaille. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai farmaseutin kanssa, jos olet raskaana, käytät jotain lääkettä tai sinulla on jokin sairaus. Älä käytä tuotetta, jos verenhyytymisesi on heikentynyt. Varoen kala-allergikoille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-6 kapselia sisältää: Omega-3 rasvahappoja (kalaöljy) 800-2400 mg, josta EPA:a 186-558 mg ja DHA:ta 58-174 mg, omega-6 rasvahappoja 200-600 mg, josta GLA:ta 20-60 mg. Ainesosat: kalaöljy, jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), kapselin kuori (kosteudensäilyttäjä glyseroli, liivate, puhdistettu vesi, makeutusaine ksylitoli, mansikka-aromi, täyteaine selluloosajauhe), antioksidantti: alfatokoferoli (GMO-vapaasta IP soijasta).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvänmakuinen
ADHD-lapsella käytössä päivittäin. Maku ja koostumus hyvät. Myös perheen muut lapset käyttävät, mutta vain kapselin päivässä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EYE Q CHEWS MANSIKANMAKUINEN PURUKAPS 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.