EVONIA KERATIN + BIOTIN KAPS 60 KPL

25,60 € (0,43 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Keratiini-Biotiini-kuparikapseli hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Evonia Keratin + Biotin valmiste sisältää biotiinia, joka edistää hiusten, ihon ja limakalvojen kuntoa. Valmisteen kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista, mikä auttaa hiuksia säilyttämään luonnollisen värinsä. Evonia sisältää myös keratiinia. Keratiinia on erityisesti ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: Cynatine HNS -keratiinijauhe 500 mg, niasiini (B3) 16 mg (100 %*), pantonteenihappo (B5) 6 mg (100 %*), B6-vitamiini 1,4 mg (100 %*), biotiini 5 mg (10 000 %*), kupari 1 mg (100 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Cynatine® HNS -keratiinijauhe, liivate (kapselin kuori, naudasta), paakkuuntumisenestoaine (E460), niasiiniamidi, kalsiumpantotenaatti, D-biotiini, pintakäsittelyaine (E 470b), kuparisitraatti, pyridosiinihydrokloridi, väri 171 (kapselin kuori).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EVONIA KERATIN + BIOTIN KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.