EUCERIN HYALURON-FILLER CONCENTRATE 6X5ML

51,00 € (1700,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Eucerin Hyaluron-Filler concentrate tehohoito antaa optimaalisen tuloksen ja tehostaa päivittäistä anti-age -ihonhoitoa. Konsentraatti sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle noin 25 vuoden iästä alkaen. Tehohoidon kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ampulli sisältää runsaasti tiivistettyä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia, jotka vahvistavat päivittäisessä käytössä myös syviä ryppyjä täyttävää vaikutusta. Mieto tuoksu.

Tuotteen käyttö

Levitä tehohoito iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä muiden Hyaluron-Filler-sarjan tuotteiden kanssa.

Tuotteen koostumus

Aqua, cyclomethicone, glycerin, lauroyl lysine, methylpropanediol, Glycine soja germ extract, Arginine HCL, sodium hyaluronate, dimethiconol, sodium chloride, sodium polyacrylate, sodium stearoyl glutamate, phenoxyethanol, parfum.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EUCERIN HYALURON-FILLER CONCENTRATE 6X5ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.