EUCERIN DERMOPURIFYER OIL CONTROL TONER 200 ML

22,80 € (114,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Raikastava kasvovesi rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja akneen taipuvalle iholle. Eucerin DermoPURIFYER oil control toner kasvovesi puhdistaa tehokkaasti T-alueen (otsa, nenä, leuka) ja muut epäpuhtaat ihoalueet. Kasvoveden tehoaineet (mm. maitohappo 2 %) avaavat tukkeutuneet talirauhaset ja vähentävät ihon kiiltelyä. Hellävarainen koostumus ei kuivata ihoa.

Tuotteen käyttö

Pyyhi kasvovedellä kostutetulla vanulla kasvojen T-alue sekä muut epäpuhtaat ihoalueet puhdistuksen jälkeen. Vältä aineen joutumista silmiin. Älä huuhtele vedellä käytön jälkeen. Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä muiden DermoPURIFYER -sarjan tuotteiden kanssa.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol denat, butylene glycol, poloxamer 124, lactic acid, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium hydroxide, glyceryl caprylate, phenoxyethanol, parfum.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EUCERIN DERMOPURIFYER OIL CONTROL TONER 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.