ESSE SENSITIVE TONER 100 ML

43,00 € (430,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Probioottinen kasvovesi, joka suojaa ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä, sopii erityisesti herkälle iholle. Esse Sensitive Toner kasvovesi sisältää Lactobacillus -probiootteja, jotka stimuloivat antimikrobisten peptidien tuotantoa ihossa tasapainottaen ihon mikrobiomia. Prebiootit taas ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta juuri oikeita mikrobikantoja iholla. Esse Sensitive sarjan tuotteet on suunniteltu herkän ihon tarpeisiin. Tavoitteena on parissa kolmessa kuukaudessa saada ylireagoiva ja yliherkkä iho rauhoittumaan. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan käytettäväksi vain yhdessä ESSE Sensitive-tuotteiden kanssa.

Tuotteen käyttö

Ravista kasvovettä kevyesti, sulje silmät ja suihkauta 1-6 pumppausta suoraan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Tuotteen koostumus

Aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract*, alpha-glucan oligosaccharide, Polymnia sonchifolia root juice, maltodextrin, lactobacillus, inulin*, Lactobacillus ferment, sodium citrate, dehydroacetic acid, levulinic acid, sodium levulinate, glycerin, aqua (water), lactic acid, glyceryl caprylate, vanillin, gamma decalactone. *Ingredients from organic farming. 99.95% of the total ingredients are from natural origin. 95% of the total ingredients are from organic farming.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ESSE SENSITIVE TONER 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.