ESSE SENSITIVE SERUM 15 ML

4/5
77,00 € (5133,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Probioottinen seerumi erityisen herkälle iholle, akneen ja ekseemaan. Sopii myös rosacea-iholle. ESSE Sensitive Serum sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia millilitraa kohden. Probioottiset mikrobit aktivoituvat iholla ja oikaisevat ihon epätasapainotiloja ja vahvistavat sen toimintaa. Vedetön koostumus.

 

Esse Sensitive -linja on kehitetty vastaamaan herkän ihon ongelmiin. Tavoitteena on alentaa herkkäihoisten reaktiotasoa parin kolmen kuukauden käytön jälkeen, jonka. jälkeen olisi mahdollista siirtyä Essen normaalilinjan tuotteisiin. On suositeltavaa, että tämän linjan tuotteita ei käytetä yhdessä muiden tuotemerkkien tuotteiden kanssa. Tämä saattaa häiritä hoitoprosessia.

Tuotteen käyttö

Levitä pieni määrä seerumia aamuin illoin Esse Sensitive-linjan kosteusvoiteen alle.

Tuotteen koostumus

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, sesamum indicum (sesame) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, hydrogenated vegetable oil, isoamyl laurate, lactobacillus, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, ascorbyl palmitate, vanillin, gamma decalactone. *luonnonmukaisesti kasvatettu. 100 % kokonaismäärästä aineet ovat luonnollisia. 85 % kokonaismäärästä aineet ovat luomutuotantoa.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Jätti ihanan tunteen iholle
Loistava.
Ok.
Olen käyttänyt seerumia iltaisin. On aika jämäkkää ainetta, en laita sitä T-alueelle ollenkaan, mutta otsa, posket, kaula ja rintakehä kiittävät.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ESSE SENSITIVE SERUM 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.