ERISEPT CHG PESUVAAHTO 200 ML

13,60 € (68,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Antiseptinen puhdistusvaahto ihon ja hiusten pesuun erityistilanteissa. Lääkärin ohjeistamana mm. MRSA ehkäisyyn, tehostettuun desinfioivaan pesuun, enne leikkauksia tai muita toimenpirteitä ja riskiryhmillä. Erisept CHG antiseptinen pesuvaahto vähentää erityisesti iholla olevien bakteerien määrää ja tarkoitettu kuuriluontoiseseen käyttöön. Hajusteeton. pH 6. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Käytä kuuriluontoisesti 1-2 kertaa päivässä 2-5 vuorokauden ajan tai noudata terveydenhuollon henkilöstön antamia ohjeita. Levitä vaahtoa kostutetulle iholle ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa 1-2 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Kuivaa iho ja hiukset puhtaalla pyyhkeellä. Ei samaan aikaan muiden pesuaineiden tai shampoiden kanssa. Mikrobisidinen tehoaine klooriheksidiiniglukonaatti on oto- ja neurotoksista ja vaurioittaa vakavasti silmiä. Klooriheksidiini ja natriumhypoloriitti yhdessä aiheuttavat värjäytymiä tekstiilimateriaaleihin.

Tuotteen koostumus

Aqua, klooriheksidiinidiglukonaatti 4%, decyl glucoside, PEG-7 glyceryl cocate, glycerin, citric acid. pH 6.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ERISEPT CHG PESUVAAHTO 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.