EPATO PASTA KOIRILLE 2X15 ML

39,80 € (1326,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Maksan toimintaa tukeva täydennysrehu koirille ja kissoille. Epato 1500 Plus valmistetta voidaan käyttää kaikille koirille ja kissoille iästä, rodusta ja kunnosta riippumatta. Sisältää silymariinia ja fosfatidyylikoliinia. Maistuvat pasta lisätään päivittäiseen ravintoon, kun eläimellä on maksavaivoja.

Tuotteen käyttö

Koiralle ja kissalle 1 annosteluasteikon viivojen väli 5kg kohden kerran päivässä. Käytä valmistetta vähintään 20–30 päivän ajan tai hoitavan eläinlääkärin ohjeen mukaan.

Tuotteen koostumus

Ainesosat: mallasjauhe, kasviöljyt, soijaöljy, hydrolysoidut eläinproteiinit, yrttien käsittelyssä saatavat tuotteet, hydrolysoitu hiiva (mannaanioligosakkaridien lähde). Ravitsemukselliset lisäaineet: maarianohdakeuute (silymariinin lähde) 55 000 mg/kg. Teknologinen lisäaine: fosfatidyylikoliini 20 700 mg/kg.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EPATO PASTA KOIRILLE 2X15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.