ENZYMEDICA DIGEST BASIC KAPS 90 KPL

35,20 € (0,39 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Enzymedica Digest Basic on hellävarainen mutta monipuolinen; se sisältää 11 eri entsyymiä per kapseli. Digest Basic soveltuu kenelle tahansa, mutta erityisesti sinulle, joka haluat kokeilla entsyymejä edullisesti. Nauti helppokäyttöinen ruokailun yhteydessä veden kera. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli ruokailun alussa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Proteaasi, amylaasi, glykoamylaasi, alfagalaktosidaasi, sellulaasi, laktaasi, lipaasi, maltaasi, pektinaasi (fytaasi), ksylanaasi, invertaasi, kapseli (selluloosa, vesi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ENZYMEDICA DIGEST BASIC KAPS 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.