ENSIAPUSIDE ISO 1 KPL

4/5
8,60 € (8,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ensiapuside neljään eri käyttöön: painesiteeksi, palovammasiteeksi, suojasiteeksi ja tukisiteeksi. Sisältää 1 kpl haavaside 14 x 23 cm ja 2 kpl joustosidettä 10 cm x 3 m.

Tuotteen käyttö

Asetetaan haavaside muovitettu puoli haavaa vasten ja sidotaan se kiinni. Jos haava on runsaasti vuotava, niin jätetään irrallinen siderulla paikoilleen siteen sisään painoksi.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (3)

Hyvä
-
Ensiapulaukun kestotuote
Näitä leirikäytössä tarvitaan silloin tällöin. Kompakti pakkaus ensimmäiseen tarpeeseen haaverin satuttua.
Hyvä ensiapu
Tämä on kotona ensiapupakkauksessa, ja tarpeeseen on tullut aina silloin tällöin. Hyvä tuote, joustava ja pehmeä sekä tarpeeksi tiiviiksi kudottu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ENSIAPUSIDE ISO 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.