ENSIAPULAUKKU MATKAILIJAN SPR 19X13X7CM 1 KPL

5/5
18,90 € (18,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kätevä ja kompakti ensiapulaukku kotiin, matkalle, mökille ja retkelle. Helppo ja hyvä kuljettaa mukana. Ei sisällä turvaleikkuria, saksia tai avaruuslakanaa (ei sovellu autoon).

Tuotteen koostumus

Ensiapulaukun sisältö: laastari 19mm x 72mm (6), laastari 6cm x 10cm (2), haavapyyhe (6), steriili sidetaitos 7,5cm x 7,5cm (3x2kpl), steriili sidetaitos 10cm x 10cm (3x2kpl), joustoside 8cm x 4m (1), joustoside 10cm x 4m (1), ihoteippi 1,25cm x 9m (1), kolmioliina, kuitukangas 110x110x155 cm (1), ensiside, suojakäsine kertakäyttöinen (4kpl), elvytyssuoja (1), hätäensiapuohjeet.

Tuotearviot (4)

Hyvä
-
Tosi hyvä
Laukussa on monipuolisesti varastusta lähes kaikkeen haaveriin, vaikka onkin mukavan pieni ja siksi helppo ottaa mukaan. Suosittelen!
Matkalle mukaan
Kompaktin kokoinen, välttämättömyydet sisältävä ensiapulaukku kulkee aina mukana matkoilla.
Kätevä matkalla
Aina matkalaukussa mukana

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ENSIAPULAUKKU MATKAILIJAN SPR 19X13X7CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.