EMMELLE ORIGINAL PRO + HAMMASTAHNA 75 ML

4/5
8,10 € (108,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävaraisesti valkaiseva hammastahna. Poistaa hampaiden tummentumat turvallisesti ja ennaltaehkäisee uusien tummentumien syntymistä. Teho perustuu papaiinientysyymin kemialliseen vaikutukseen. Tahna ei hankaa, eikä sisällä voimakkaasti valkaisevia kemikaaleja. Sisältää fluoria ja ksylitolia, joten soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Sopii myös aftaherkille henkilöille.

Tuotteen käyttö

Pese hampaat säännöllisesti hammastahnalla 2-3 kertaa päivässä 3 minuutin ajan.

Tuotteen koostumus

Sorbitol, aqua, silica, xylitol, hydrated silica, glycerin, papain, PEG-8, betaine, aroma, cellulose gum, sodium carrageenan, titanium dioxide, sodium fluoride (1500ppm F), tetrapotassium pyrophosphate, sodium saccharin, methylparaben, trisodium phosphate, panthenol, propylparaben.

Tuotearviot (1)

Hyvä tuote, käytän vakituisesti.
Hellävarainen, miellyttävän makuinen ja vaahtoamattomuus plussaa. Ei ole aftoja tullut käytön aikana enää nimeksikään. Poistaa tummentumia hyvin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EMMELLE ORIGINAL PRO + HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.