EMMELLE HYALURON PRO + HAMMASTAHNA 75 ML

5/5
8,10 € (108,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Valkaiseva hammastahna herkälle suulle. Hammastahna vähentää tummentumia hellävaraisesti, kosteuttaa suuta ja suojaa limakalvoja. Tahnan sisältämät hyaluronihappo ja B5-vitamiini suojaavat suuta ja lievittävät kuivan suun oireita ja fluori ja ksylitoli ehkäisevät karieksen muodostumista. Vaahtoamaton tahna sopii myös aftaherkille.

Tuotteen käyttö

Pese hampaat säännöllisesti 2-3 kertaa päivässä 3 minuutin ajan.

Tuotteen koostumus

Sorbitol, aqua, silica, xylitol, hydrated silica, glycerin, papain, PEG-8, aroma, cellulose gum, sodium carrageenan, titanium dioxide, sodium fluoride (1500 ppm), tetrapotassium pyrophosphate, sodium saccharin, methylparaben, trisodium phosphate, agglomerated silica, sodium hyaluronate, panthenol, propylparaben, CI73360.

Tuotearviot (7)

Ihan ok.
Olen käyttänyt tuotetta jo vuoden ajan, suun kuivumisen takia. Ihan ok tahna. Raikas maku. Mutta ei mitään huomattavaa valkaisevaa vaikutusta. Aika kallis.
Paras maku
Aftaherkkänä olen kokeillut monia helliä hammastahnoja, mutta tässä on ehdottomasti paras raikas maku. Käyttäisin tätä vaikka en olisikaan herkkäsuinen! Vaahtoamattomuus ottaa tottumista, mutta lopulta itseasiassa on plussaa myös!
Kosteuttaaa suun limakalvoja
Hellävarainen, putsaa hyvin hampaat, miellyttävä pehmeä maku
Täydellinen tahna suun kuivuuteen!
Auttaa tosi hyvin suun kuivuuteen, raikas olo suussa pesun jälkeen, korkeasta hinnasta pois yksi tähti.
Ihanan miellyttävä tahna, joka sopii hyvin herkälle suulle.
Hyvä maku, miellyttävä koostumus. Plussaa valkaisusta.
Mukava käyttää
Vaahtoamaton koostumus on miellyttävä sähköhammasharjaa käyttäessä
Hyvä ja tehokas!
Hyvänmakuinen ja tehokas ja kivan mieto. Sopii (afta)herkällekin suulle oikein hyvin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EMMELLE HYALURON PRO + HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.