EMEFORT PUSSI 20 KPL

16,90 € (0,85 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen ja sitruunanmakuinen rautavalmiste annospussissa. Emefortin rauta on pyrofosfaattimuodossa ja tiivistettynä erityiseen kalvoon. Se mahdollistaa raudan tehokkaan imeytymisen ja paremman hyödynnettävyyden, mikä vähentää raudan nauttimiseen liittyviä haittavaikutuksia. Emefort sisältää myös C-vitamiinia, sinkkiä ja foolihappoa. Rauta osallistuu punasolujen muodostukseen ja C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä. Emefort sopii erityisesti raudan lisääntyneeseen tarpeeseen mm. raskauden aikana, runsaiden kuukautisten aikana, kasvissyöjille, vegaaneille sekä urheilijoille pitkän intensiivisen harjoittelun jälkeen. Gluteeniton ja laktoositon. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 annospussi vuorokaudessa. Kaada jauhe annospussista suoraan suuhun sellaisenaan. Ota annos mieluiten aamulla. Jauheen voi myös liuottaa veteen ja nauttia juomana. Ei alle 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka sairastavat hemokromatoosia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 annospussi sisältää: rauta 30 mg (214,3 %*), C-vitamiini 80 mg (100 %*), sinkki 10 mg (100 %*), foolihappo 200 mikrog (100 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: keinotekoiset makeutusaineet: mannitoli, isomaltoosi, aspartaami, sukraloosi, synteettinnen makeutusaine (asesulfaami K), mikrokapseloitu rauta (maissitärkkelys, ferriumpyrofosfaatti, päällysaine: auringonkukkalesitiini), maltodekstriini maissista, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), sinkki-glukonaatti, aromi, paakkuntumisenestoaine: silikonidioksidi, foolihappo (pteroyyli-L-glutamiinihappo). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EMEFORT PUSSI 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.