ELVYTYSSUOJA KERTAKÄYTTÖINEN 1 KPL

7,40 € (7,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kertakäyttöinen elvytyssuoja yhdensuuntaisella venttiilillä. Reilu koko estää auttajaa joutumasta kontaktiin elvytettävän veren tai oksennuksen kanssa. Suukappaleen muoto pakottaa auttajan avaamaan suunsa suureksi ja painamaan huulensa tiiviisti elvytettävän suun ympärille. Venttiilin suuri reikä vähentää vastusta, jotta auttaja jaksaa antaa tekohengitystä kauemmin.

Tuotteen käyttö

Suojaan on painettu selkeät ohjeet suusta suuhun -hengityksestä ja siitä kuinka suoja tulee asettaa elvytettävän kasvoille. Venttiilin punainen puoli asetetaan elvytettävän suuhun ja vastaavasti vihreä puoli tulee vasten auttajan suuta.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELVYTYSSUOJA KERTAKÄYTTÖINEN 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.