ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL HAMMASTAHNA REPAIR&PREVENT 75 ML

7,60 € (101,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hammastahna vihlontaa vastaan. Elmex Sensitive Professional Repar&Prevent hammastahna korjaa välittömästi vihlovia alueita ja sulkee avoimet hammasluun kanavat. Säännöllisesti käytettynä hammastahna muodostaa pitkäkestoisen suojan ja ehkäisee vihlontaa tehokkaasti. Sinkkioksidi ja -sitraatti estävät ikenien vetäytymistä, hammaskiveä, plakkia ja ienongelmia ienrajassa. ihanteellinen, jos ikenet ovat vetäytyneet, ilmenee ienongelmia sekä hampaiden vihlontaa. Elmex Sensitive hammastahnalla saat välittömän ja pitkäkestoisen kivunlievityksen vihlontaan.

Tuotteen käyttö

Käytä pehmeää hammasharjaa ja varmista, että harjaat jokaisen kohdan vihlovista hampaista. Harjaa hampaat kahdesti päivässä. Huuhtelua ei suositella. Jos kipu jatkuu, ota yhteyttä hammaslääkäriisi. Alle 6-vuotiaat lapset: Käytä herneen kokoinen sipaisu hammastahnaa harjaukseen. Valvo lapsen hampaide harjausta, jotta lapsi nielisi hammastahnaa mahdollisimman vähän. Välitön vihlonnan lievitys aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Levitä tarvittaessa sormenpäällä kahdesti päivässä hammastahnaa paikallisesti vihlovaan kohtaan ja hiero hellävaraisesti minuutin ajan. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen.

Tuotteen koostumus

Arginine (8%), calcium carbonate, aqua, sorbitol, aroma, poloxamer 407, sodium monofluorophosphate (1450 ppm F), cocamidoproxyl betaine, zinc oxide, benzyl alcohol, cellulose gum, zinc citrate, sodium bicarbonate, tetrasodium pyrophosphate, xanthan gum, sodium saccharin, sucralose, limonene, CI77891.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELMEX SENSITIVE PROFESSIONAL HAMMASTAHNA REPAIR&PREVENT 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.