ELMEX LASTEN HAMMASTAHNA 75 ML

4,50 € (60,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Miedon makuinen hammastahna lapsille. Elmex lasten hammastahna sisältää amiinifluoridia, joka vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee kariesta. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaat aamuin illoin. Tahnaa sipaistaan harjaan ensimmäisesta hampaasta alkaen ja 2-vuotiaasta alkaen tahnaa laitetaan harjalle herneenkokoinen määrä. Hampaita harjataan noin 2 minuutin ajan.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, hydroxyethylcellulose, CI 77891, cocamidopropyl betaine, olaflur (500 ppm F), aroma, saccharin, limonene.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELMEX LASTEN HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.