ELMEX JUNIOR HAMMASTAHNA 75 ML

4,50 € (60,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Miellyttävän miedon makuinen hammastahna erityisesti 5-12 -vuotiaille suojaamaan sekä maitohampaita että uusia pysyviä hampaita. Suurempi fluoripitoisuus (1400ppm) edesauttaa hampaan kovettumista, mikä antaa varmemman suojan reikiä vastaan. Hammastahnan amiinifluoridit takaavat tehokkaan suojan kariesta vastaan. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia.

Tuotteen käyttö

Käytä normaalin hammastahnan tavoin hampaiden pesuun kaksi kertaa päivässä. Alle 6-vuotiaat: käytä hammastahnaa herneen kokoinen määrä ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi hammastahnaa mahdollisimman vähän. Muita fluorituotteita käytettäessä, kysy neuvoa hammaslääkäriltä.

Tuotteen koostumus

Aqua, hydrated silica and polyethylene, sorbitol, hydroxyethylcellulose, olaflur (1400 ppm), titanium dioxide, aroma, limonene, saccharin.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELMEX JUNIOR HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.