ELLEN PROBIOOTTINEN INTIIMIVOIDE 15 ML

5/5
11,50 € (766,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Probioottinen intiimivoide. Voide suojaa herkkiä limakalvoja ja ylläpitää niiden normaalia kosteutta ja bakteeritasapainoa. Hellävarainen intiimivoide sisältää maitohappobakteereita, jotka ylläpitävät pH-tasapainoa antaen luonnollisen raikkaan olon. Hajusteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä vettä.

Tuotteen käyttö

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa vuorokaudessa. Levitä voidetta ulkoisille limakalvoille noin herneen kokoinen määrä.

Tuotteen koostumus

Hydrogenated coco-glycerides, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, Lactobacillus, sucrose, trehalose, calcium chloride. Probioottinen intiimivoide sisältää Lacto Naturelia, patentoitua kolmen maitohappobakteerin sekoitusta: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 sekä L. gasseri LN40.

Tuotearviot (1)

Todella hyvä, ei tameeta tunnetta tule
Tuote minulle tuttu, ja olen ollut siihen tod. tyytyväinen. Nyt kun Lahden apteekista oli loppu, tilasin sen verkkoapteekistanne, jouduin odottamaan, mutta se kannatti. Joten kiitos, että sain sen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELLEN PROBIOOTTINEN INTIIMIVOIDE 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.