ELASTOMULL HAFT 8CMX4M LATEX FREE ELASTINEN HARSOSIDE 1 RLL

3,20 € (3,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Itseensä tarttuva, ohut, harsomainen kiinnitysside. Elastomull haft kiinnittyy itseensä, mutta ei ihoon tai vaatteisiin. Erittäin hengittävä huokoinen rakenne ja suuri puuvillapitoisuus tekee sidoksesta miellyttävän iholle. Sidosta voidaan myös leikata. Sopii haavasidosten ja kipsilastan kiinnittämiseen koko vartalon, erityisesti nivelten alueelle.

Tuotteen koostumus

Puuvilla 40 %, viskoosi 30 %, polyamidi 30 %.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ELASTOMULL HAFT 8CMX4M LATEX FREE ELASTINEN HARSOSIDE 1 RLL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.