EFAMOL 1000MG KAPS 120 KPL

34,60 € (0,29 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laadukas ja vahva helokkiöljykapseli. Valmiste sisältää korkealaatuista ja patentoitua Rigel-helokkiöljyä, jossa on runsaasti tärkeitä omega-6-rasvahappoja. Helokkiöljyä on perinteisesti käytetty kuivaan, hilseilevään ja kutisevaan ihoon sekä atooppisuuteen taipuvalle iholle. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ensimmäisten 12 viikon aikana: 3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Lapset 2-8 vuoden iässä: 1 kapseli päivässä. Niele kapseli kokonaisena tai puresekele tai avaa ja sekoita ruokaan tai juomaan. Keskustele lääkärin kanssa, jos sairastat epilepsiaa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: helokkiöljy 1000 mg, josta omega-6 rasvahappoja 755 mg, josta GLA:ta 115 mg, E-vitamiini 10 mg (dl-alfatokoferoliastetaatti). Ainesosat: Efamol rigel helokkiöljy, liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), dl-alfatokoferoliasetaatti.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: EFAMOL 1000MG KAPS 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.