ECOOKING CLAY MASK NAAMIO 100 ML

Special Price 20,72 €

Hinta: 29,60 €

(207,20 €/L)
TAI

Tuotetieto

Syväpuhdistava mutanaamio epäpuhtaalle iholle. Ecooking Clay Mask on tulehduksia estävä naamio, joka pienentää ihon suuria ihohuokosia ja epätasaisuuksia sekä suojaa ihoa epäpuhtauksilta. Sisältää mm. salisyylihappoa. Vegaaninen.

Tuotteen käyttö

Levitä naamiota ohut kerros puhdistetulle iholle. Anna naamion kovettua ja huuhtele pois vedellä. Levitä iholle lopuksi Ecookingin seerumia tai voidetta.

Tuotteen koostumus

Illite**, Aloe barbadensis*, kaolin**, Cucumber sativus floral water*, aqua**, monmorillonite**, propandiol, Pseudoalteromonas ferment extract**, retinyl palmitate**, Florentina root extract**, zinc sulphate, sodium salicylate, potassium sorbate, alcohol**, caprylyl glycol, phenoxyethanol, citric acid**, sodium benzoate. * = organic, ** = natural.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ECOOKING CLAY MASK NAAMIO 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.