DUODERM E SIDOS 10X10CM 1 KPL

7,00 € (7,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Itsekiinnittyvä sidos kuivien sekä erittävien haavojen hoitoon. Hydrokolloidihaavalevy, jota voidaan myös leikata pienemmiksi paloiksi. Imee itseensä haavaeritettä ja sidoksen alle muodostuu hyytelöä. Hyytelö luo kostean, biologisen ympäristön, joka edistää haavan luonnollista paranemista. Hyytelö myös suojaa haavassa olevaa uutta kudosta sidosta vaihdettaessa. Voidaan pitää paikallaan suihkun ja kylvyn aikana.

Tuotteen käyttö

Haava huuhdellaan ja kuivataan ympäröivä iho. Valitaan riittävän iso sidos siten, että se ulottuu 2-3 cm haavan ulkopuolelle. Sidos vaihdetaan erityksen mukaan, kuitenkin vähintään kerran viikossa. Sisältää hartsijohdannaista ja saattaa aiheuttaa allergisen reaktion hartsiallergikoille.

Tuotteen koostumus

Alempi, haavaa vasten oleva kerros sisältää pektiiniä, gelatiinia, natriumkarboksimetyyliselluloosaa ja synteettisiä elastomeerejä. Päällimmäinen kerros on polyuretaania.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DUODERM E SIDOS 10X10CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.