DUCRAY SABAL SHAMPOO 200 ML

4/5
16,20 € (81,00 €/L)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Tehokas shampoo rasvoittuvalle päänahalle. Ducray Sabal shampoo sisältää sabal serrulata -uutetta, jolla on talineritystä hillitsevä ja päänahkaa puhdistava vaikutus.Oikea pH vahvistaa vaikutusta. Näin hiukset eivät rasvoitu liian nopeasti. Shampoo puhdistaa tehokkaasti päänahan ja helpottaa rasvoittuvan päänahan ongelmaa. Hiuksistasi tulee puhtaat ja raikkaat. Miellyttävä ja raikas tuoksu.   

Tuotteen käyttö

Pese hiukset shampoolla kaksi kertaa viikossa kuuden viikon ajan. Pese ensin normaaliin tapaan ja huuhtele. Toista pesu ja anna shampoon vaikuttaa 3 minuuttia päänahassa, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti. Jos peset hiuksesi useammin kuin kaksi kertaa viikossa, käytä välipesuihin Ducray Elution shampoota. Myös ylläpitohoidossa käytä Elution shampoota, jonka koostumus on suunniteltu säilyttämään aktiivishampoolla saavutetut hyvät hoitotulokset. 

Tuotteen koostumus

Aqua, sodium lauryl sulfate, layryl betaine, oleth-10, citric acid, parfum, cl 42053, hydroxypropyl guar hydroxypropyl trimonium chloride, magnesium laureth sulfate, magnesium-8 sulfate, magnesium oleth sulfate, methylisothiazolinone, PEG-18 glyceryl oleate/cocoate, piroctone olamine, polyquaternium-22, Serenoa serrulata fruit extract, sodum cloride, sodium laureth-8 sulfate, sodium oleth sulfate.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Toimii
Pidentää jonkin verran hiusten pesuväliä. Samalla rasvaiseen päänahkaani liittyvä vuosikymmeniä kestänyt hiustenlähtö on mielestäni vähentynyt useamman kuukauden käytön myötä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DUCRAY SABAL SHAMPOO 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.