DONAFERTY PUSSI 60 KPL

5/5
36,40 € (0,61 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Ravintolisä raskautta suunnitteleville ja raskauden ensi viikoille. Donaferty sisältää myo-inositolia, D-chiro-inositolia ja foolihappoa (B9-vitamiini). Käytä valmistetta ravinnon lisänä edellä mainittujen ravintoaineiden kasvaneeseen tarpeeseen. Folaatti eli foolihappo tukee solujen aineenvaihduntaa ja punasolujen tuotantoa. Folaatti edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. Äidin alhainen folaattiarvo (veren folaattipitoisuus) lisää sikiön hermostoputken kehityshäiriöiden (selkärankahalkio) riskiä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 annospussi 2 kertaa päivässä. Sekoita annospussin sisältö lasilliseen vettä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 pussia sisältää: myo-inositoli 4 g, D-chiro-inositoli 100 mg, foolihappo 500 mikrog. Ainesosat: myo-inositoli, täyteaine (maltodekstriini), makuaine (sitruuna), D-chiro-inositoli, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), makeutusaine (sukraloosi), foolihappo.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (6)

Kierron tasoittaja
Tasoitti kierron ja toi takaisin ovulaation. Pitäkää ehdottomasti valikoimassa.
Toimii
Miksi tuotetta ei saa enään mistään?
Mahtava PCO-naiselle
Palauttu kk kierron normaalimittaiseksi. Tulin raskaaksi kolmannesta normaalimittaisesta kierrosta. Pitäkää ehdottomasti valikoimassa!
PCOS
Toimii, toivottavasti pysyy valikoimassa. Kiitos.
Palauttaa munasarjojen toiminnan PCO naisilla
Upeaa että on valikoimassa, kiitos!
Toimii PCOS:n hoidossa
Hormonitoiminta on palautunut Donafertyn käytön aloittamisen jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DONAFERTY PUSSI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.