DIA-TAB TABL 6 KPL

19,20 € (3,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maistuva purutabletti l koiran vatsavaivojen, kuten ripulin tukihoitoon. Dia-tab sisältää tehoaineita, jotka sitovat itseensä kosteutta ja toksiineja sekä edesauttavat toksiinien poistumista eläimen elimistöstä. sitruspektiini ja johanneksen leipäpuujauhe sitovat nestettä ja edistävät kiinteiden ulosteiden muodostumista ja klinoptiloliitti sitoo itseensä ripulia aiheuttavia toksiineja sekä maltodekstriini elvyttää suoliston tasapainoa. Sopii myös kissalle. Laktoositon ja gluteeniton. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Käytetään lemmikin akuutin ripulin tukihoitoon 1-3 päivän ajan. Annostus: Alle 10 kg ½ tablettia kahdesti vuorokaudessa. 10-20 kg 1 tabletti kahdesti vuorokaudessa. Yli 20 kg 1 tabletti kolmesti vuorokaudessa.

Tuotteen koostumus

Sitruspektiini, johanneksenleipäpuujauhe, kaliumkloridi, natriumkloridi, hydrolysoidut eläinproteiinit, kalsiumfosfaatti, maltodekstriini, kasviperäiset ainesosat.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DIA-TAB TABL 6 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.