DEVISOL STRONG 100 MIKROG IMESKELYTABL 100 KPL

5/5

Special Price 16,58 €

Hinta: 19,50 €

(0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Erittäin vahva D-vitamiinitabletti. Devisol Strong sopii erityisesti vähän ulkoileville aikuisille ja ikääntyville. D-vitamiini tukee luustoa, lihaksia ja hampaiden kuntoa sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Devisol Strong sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, ja sitruksen makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä. 

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 11-vuotiaille lapsille 1 tabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä, pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Ei samanaikaisesti muiden D-vitamiinivalmisteiden kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: D3-vitamiini 100 mikrog. Ainesosat: makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (sitrus), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Tuhtia
Hyvä tuote, käytän syksystä kevääseen.
Tuhtia tavaraa talveksi!
Jaksamista kaamokseen - kesällä riittää puolta kevyempi kama!
Devisol Strong 100mg
En pysty ulkoilemaan paljon. En voi olla myöskään auringossa. Syön tätä tuotetta vuoden ympäri, ja 100mg on Suomen oloissa paras vallinta minulle. Olo on pirteä, ja hiukset, kynnet ja iho voivat hyvin. Yleensä ihmiset syövät aivan liian pieniä annoksia, mutta asiasta kannattaa puhua aina oman lääkärin kanssa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DEVISOL STRONG 100 MIKROG IMESKELYTABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.