DEVISOL NEUTRAL 50 MIKROG TABLETTI 200 KPL

4/5
24,60 € (0,12 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Neutraalin makuinen, makeuttamaton vahva D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille ja henkilöille, joilla on suuri osteoporoosi- tai lonkkamurtumariski. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä edistää elimistön normaalia vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Devisol Neutral- tabletit ovat erittäin pienikokoisia nieltäviä tabletteja ilman makeutus- ja aromiaineita. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ei samanaikaisesti muiden D-vitamiinivalmisteiden kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: D3-vitamiini 50 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, siloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ei sisällä xylitolia, loistavaa!
Nykyään kaikkeen ängetään sorbitolia tai xylitolia, joka pilaa tabletin. Esim aiemmin ostamani sinkki- purutabletit kirjaimellisesti ihan polttavat suuta niiden sisältämän xylitolin takia, eipä enää tee mieli niitä ottaa. :(
Ei mitään ylimääräistä!
Hienoa, että löytyi valmiste, joka on kaikin tavoin -ton (sokeriton, laktoositon jne.)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DEVISOL NEUTRAL 50 MIKROG TABLETTI 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.