DERMAPLAST EFFACT 7,5X10 CM PALOVAMMALAASTARI 3 KPL

12,40 € (4,13 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Viilentävä ja suojaava laastari I- ja II-asteen palovammoille. Dermaplast Effect palovammalaastari suojaa vamma-aluetta lialta, bakteereilta ja ulkoiselta rasituksilta sekä ylläpitää optimaalista paranemisympäristöä. Palovammalaastari hengittää, eikä tartu haavaan sekä kestää vettä. Voidaan pitää paikallaan jopa 7 päivää, läpinäkyvästä laastarista voit seurata vamman paranemista. Sopii kaikenikäisille.

Tuotteen käyttö

Ennen laastarin laittamista, viilennä palovamma upottamalla se huoneenlämpöiseen veteen tai pitämällä palanutta aluetta juoksevan veden alla 10-20 minuuttia. Kiinnitä laastari puhtaalle kuivalle iholle puhtailla käsillä. Vaihda laastari tarpeen mukaan 2-7 päivän välein. Ei infektoituneelle vammalle. Ota yhteys lääkäriin, jos palovamma ei ole lähtenyt paranemaan 4 päivässä tai osoittaa tulehtumisen merkkejä.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DERMAPLAST EFFACT 7,5X10 CM PALOVAMMALAASTARI 3 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.